Total Pageviews

Friday, 10 February 2012

CADANGAN SKIM GAJI SBPA OLEH CUEPACS

Assalamualaikum

Ni nak share cadangan skim gaji SBPA oleh Cuepacs..credit to http://beritasemasa.com
Bila nak dapat gaji baru ni? Brapa jumlah kenaikan yang sebenar?Aku pun x faham macamana nak baca jadual ni..



Wallahualam~menanti dengan sabar

Tapi yang aku x sabar sampai sekarang aku masih lagi dapat gaji DC41 sedangkan aku dah naik ke DG41. Kawan2 yang sama posting dah lama merasa gaji baru.
Salah siapa? Malas nak cakap~fed up!

Kecoh kejap bilik guru SKPP sebab masing2 faham jadual ni ikut formula berbeza~lucu..haha
klik gambar untuk lebih jelas

2 comments:

  1. yesss...cikgu kita buat blog...sy jadi org pertama jadi follower...
    jom jd follower kt blog sy jgk..kongsi2 idea....di
    http://www.missdrcinta.blogspot.com
    hehehe....kecoh SBPA...
    ramai gak yg xpuas hti kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3...tq2...
      baru je blaja berblog ni..sebab bosan sgt..

      awak penjawat awam ke swasta?

      Delete