Total Pageviews

Thursday, 9 February 2012

KALI PERTAMA BERSUA ~dupdapdupdap

 For d 1st time in my entire life, i witnessed this great creation of Allah~smile
Pulau Pemanggil? Kat mana? Apa yg ada? Jauh? Ada bekalan elektrik? Air? Rumah? bla bla bla.....
Seriously i had know idea. Tapi bak kata pepatah 'tak kenal , maka tak cinta, kita redah je' ~ok fine, yg ni aku tambah sendiri..ha2

Sebenarnya aku posting dah lebih setahun. Bulan Oktober 2010. So kena la refresh balik otak ni sebab nak cerita dalam blog ni~hehe

Cerita panjang pon x guna. Lepas melalui perjalanan lebih 4jam, naik bot kayu, bertolak pukul 3pagi, tido kat atas lantai, celah2 selipar, enjin bot mati tengah laut~believe me, this is not the worst!
aku pon sampai dalam pukul 7pagi lebih..Alhamdulillah..

Ok, gambar ni aku snap time enjin bot tiba2 mati. Agak kagum la dengan keindahan tempat ni~senyum

 Perkampungan nelayan Jeti Kg. Buau~cantik kan lautnya? Subhanallah :-)

No comments:

Post a Comment